Att vår arbetsplats är viktig för oss, det kommer nog inte som en nyhet för någon. Det är trots allt där som vi spenderar vår allra mesta vakna tid under vardagar, och det är klart att vi vill trivas där. Och det med allt ifrån bra ergonomi till härliga arbetskamrater, sådant som påverkar vårt mående på jobbet!

Att gå till jobbet är en stor del av vår vardag, det kan vi nog alla vara överens om. För det är trots allt jobbet som får vår ekonomi såväl som vardag att gå runt, och utan det så skulle livet inte vara detsamma. Men det är inte alla som stormtrivs på jobbet, utan har det rätt så pressat. Som till exempel här:

För lite folk, framför allt på kvällar och helger, men allt oftare även på vardagar. Så märker närvårdare Sandra Nykvist av det kommunala sparandet på sin arbetsplats, serviceboendet Solgård i Korsholm. (Läs resten av artikeln här).

Arbetsförhållanden som helt klart bör ses över, annars är det lätt hänt att man inte alls går till jobbet med lätta steg, precis så som man vill. Och om man dessutom sitter dåligt, då är det inte mycket som man trivs med. Men med Östlunds så kan man i alla fall förändra den ergonomiska biten, så att kroppen kan må bra! Sen ska man helt klart hålla utkik efter nya typer av lösningar som kommer underlätta för ens arbete, oavsett vilken situation man än är i. Det är något som man kommer tjäna på alla gånger!

1536639-origpic-489f75

Klicka på bilden för att hitta bra produkter till er arbetsplats!