Knepen för att sluta röka är många, och de flesta fungerar endast ett tag för att man sedan ska hamna i fällan igen. Då kan e-cigaretten vara lösningen.

För många människor är det själva vanan att man tar en paus på några minuter för att gå ut och röka och med en handrörelse föra cigaretten till sin mun och blåsa ut rök som är den jobbigaste när man ska sluta röka. Man behöver något att hålla i skyller många på. Av just den anledningen har elcigaretten blivit otroligt populär.

Marknad som växer

E-cigaretten tar snabbt över världen och under 2011 hade branschen ökat med 30 % och man hade en omsättning inom EU med 500 miljoner euro. Detta är något som nu fått de stora tobaksbolagen att tänka om. Vilken de bör göra för snart kommer mentolcigaretterna som nu är så populära att vara ett minne blott.

E-juice

För många som vill försöka sluta röka är svaret e-juice! Med hjälp av elcigaretter behåller man fortfarande rörelsen men man andas inte in lika många giftiga ämnen. Du kan handla Sveriges första e juice online för att få hem det bekvämt och för att känna större trygghet med vad du köper. Varför det kallas för just juicer är för att de kommer i flytande form. Och även om mentolcigaretterna kommer försvinna om några år så kan man fortfarande få mentol på lite hälsosammare väg i form av en elcigarett. Att man även kan ”röka” dessa ciggaretter vart man än befinner sig vittnar om att dessa kommer att finnas med i framtiden – vilken inte cigaretterna kommer att göra.