Ända sedan coronapandemin bröt ut i början på året har alltfler tvingats vänja sig vid att inte få träffa sina närstående. Många har en eller flera anhöriga som tillhör riskgrupperna, och när människor inte kan umgås som vanligt börjar de leta efter andra sätt att visa sin uppskattning på. Är du en av alla dem som har en äldre släkting eller vän som ligger på sjukhus så kan det vara en god idé att visa att du tänker på henne/honom genom att skicka en rejäl bukett blommor.

bmlommorNär coronapandemin slog till på allvar tvingades många inse att de skulle bli tvungna att isolera sig under en längre period. De svenska företagen fick sig en törn som få kunnat förutspå, men blomförsäljarna såg en renässans av sällan skådat slag. Alltfler har upptäckt glädjen i att kunna visa kärlek till sina äldre anhöriga, och många uppger att de skulle skicka blommor och presenter ännu oftare om de hade ekonomisk möjlighet. Att skicka blommor behöver dock inte bli så dyrt. Genom att klicka här kan du se vilka rabattkoder som finns hos Euroflorist, och sedan få ditt köp levererat med bud.

Visa din uppskattning på en daglig basis

Det stod tidigt klart att äldre människor utgör den största riskgruppen när det kommer till coronasmittan. Det finns dock en rad andra riskgrupper, och yngre människor med underliggande sjukdomar har även de sett det som en nödvändighet att hålla sig hemma under våren. Uppmaningarna till isolering har lett till ensamhet och oro, särskilt bland de riktigt gamla. Med en bukett blommor, en present eller ett dagligt telefonsamtal kan du få dina anhöriga att känna sig mindre ensamma och mer delaktiga i omvärlden. Vill du pigga upp dina närstående extra mycket så kan du skicka digitala fotografier, musikspellistor eller träningstips några gånger varje vecka.